Yogastudio Jade in Winschoten    

Vind de balans van lichaam en geest!

De studio is definitief gesloten vanaf 01-05-2021

Mijn naam is Janet Jongeling-Speelman (1970) en geef de yoga en Qigong essen.

Yoga heeft mij meer balans in mijn lichaam gegeven en ervoor gezorgd om keuzes te kunnen maken. Tevens zorgt de yoga ervoor dat ik lenig en soepel blijf. Daarnaast geeft het ook de nodige rust in mijn hoofd door de meditatie en mindfulness tijdens de lessen.

Yoga is voor een ieder toegankelijk of je nou een beginner bent of een gevorderde yogi bent. Een echte aanrader voor iedereen. Wil je eens een yogales uitproberen? Kom gerust eens een les meedoen.

Yoga is geschikt voor onder andere: de kracht sporter, de hardloper, de gejaagde mens, diegene die houdingsgerelateerde klachten hebben, burnout en ga maar door.

Ook de Zhingeng Qigong heeft mij ook de nodige positieve ervaringen gegeven in mijn leven.

Het is voor een ieder verschillend hoe hij of zij het leven ervaart. Er is dan ook geen goed of fout, wel af en toe zware levenslessen om van te leren.

Naast de yoga studio heb ik een eigen praktijk met acupunctuur en massage (Acupunctuurpraktijk Padjanie) en heb ik een medische achtergrond als gespecialiseerd verpleegkundige (BIG geregistreerd). Yoga kan ook een hele mooie aanvulling zijn op je acupunctuur- of massage behandeling.

Regelmatig wordt er nascholing gevolgd om vooral nieuwe inspiratie op te doen.

RYT® 200 geregistreerd Yoga teacher bij de Yoga Allicance

Khundalini Yoga

De Khundalini yoga wordt gegeven door Melitta Radic Priti Chandra Kaur.

Ook Melitatta werk in de zorg en wel in de psychiatrie als verpleegkundige. Inmiddels doet zij al jaren aan yoga en heeft haar weg voor nu in de Khundalini yoga gevonden.

Deze vorm van yoga is ook heel uitdagend.